Bij teamwear.be heb je de keuze om op verschillende manieren betalen. Betalen gaat altijd veilig, betrouwbaar en eenvoudig. Vanuit onze winkelwagen kom je terecht op onze betaalpagina en hier kun je kiezen uit de verschillende betaalmethoden. Mollie is onze betaalprovider en hierbij betaal je aan Resultmakers B.V. (de eigenaar van teamwear.be)

Bij teamwear.be heb je keuze uit de volgende betaalmethoden:

Bancontact / Mister Cash:
In België is dit een van de meest gebruikte methodes om veilig te betalen. Voer het kaartnummer in dat op de voorkant staat tezamen met de vervaldatum van de pas. De betaling kan bevestigd worden middels bijv. een paslezer met pincode

iDEAL:
In Nederland is dit de meest gebruikte betaalmethode. Hiermee kun je heel gamakkelijk en veilig online betalen. Afrekenen doe je in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Selecteer in de betaalomgeving de optie iDEAL en kies vervolgens de bank waar jouw rekening loopt. De banken die iDeal ondersteunen zijn ABN Amro, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Bij iDEAL wordt je meteen op de hoogte gebracht van een geslaagde betaling.

Paypal:
Vele online aankopen worden betaald middels PayPal. Vul e-mailadres en wachtwoord van je PayPal account in om je betaling makkelijk en veilig af te ronden. Je kunt PayPal eventueel ook koppelen aan je creditcard.

Visa / Mastercard / American Express:
Vul je creditcardnummer en vervaldatum van je kaart in als je wil betelen met jouw creditcard. De gegevens van jouw creditcard worden verstuurd via een veilige ssl service. Onze betaalprovider Mollie wikkelt de betaling volledig (en veilig!) af. We accepteren Visa, Mastercard en American Express in onze online shop.

Bankoverschrijving:
Bij Teamwear.be kun je er ook voor kiezen om te betalen door middel van een bankoverschrijving. Maak het bedrag gemakkelijk over naar onze bankrekeningnummer (via bijvoorbeeld online bankieren). Wij verwerken de bestelling zodra het bedrag bij ons binnen is. De levertermijn kan hierdoor dus iets langer worden.

KBC:
KBC heeft een eigen online omgeving waarmee je betalingen uit kunt voeren. Betalingen kunnen gedaan worden op de computer, tablet of via jouw smartphone. Betalingen kunnen veilig uitgevoerd worden met een kaartlezer en bankkaart (computer) of met een pincode (tablet, mobile).

Giropay:
Betalen dor middel van Giropay is een van de meest populaire betaalmethoden in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken. Hierdoor is het een vetrouwde manier van betalen onder Duitse klanten.

Belfius:
Ook Belfius heeft een eigen veilig (online) betaalsysteem. Belfius is een van de grootste banken van België

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »