Klantenservice | TEAMWEAR.BE

Openingstijden klantenservice

Maandag: 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 18:00 uur
Woensdag: 08:00 - 18:00 uur
Donderdag: 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 18:00 uur

TEAMWEAR.BE

Afhaaladres:
Rietschotten 1, Oud Gastel

TEAMWEAR.BE is succesvol als jij klant van ons wordt, bent en blijft. Snel en makkelijk zaken doen is de wijze waarop TEAMWEAR.BE graag met je werkt.

Onze klanten geven aan dat onze bereikbaarheid, hoe wij omgaan met bezorgen, afhalen en bezorgkosten, de veiligheid van betalen en hoe je kan ruilen, retourneren en annuleren bij TEAMWEAR.BE maken dat zij dagelijks voor onze webshop kiezen.

Wil je al onze algemene voorwaarden lezen, dan vind je deze onderaan de webshop.

Bereikbaarheid:

TEAMWEAR.BE is per email hello@teamwear.be of via de chat (LINK) voor jou bereikbaar voor al je vragen, bestellingen of opmerkingen. Bij voorkeur nemen wij dezelfde dag telefonisch contact met je op,  anders stuurt TEAMWEAR.BE jou binnen 1 werkdag een reactie per e-mail. TEAMWEAR.BE is telefonisch bereikbaar van :

  • Maandag tot en met zaterdag : 07:00 – 18:00 uur.

Veilig betalen:

Bij TEAMWEAR.BE betaal je de aankopen op een veilige manier in onze webwinkel via paypal, met alle banken via ideal, bankcontact, automatische incasso of vooruit met een bankoverschrijving in Nederland en België. Terugkerende zakelijke klanten kunnen betalen op rekening, 14 dagen na factuur datum.

Ruilen, Retourneren en Annuleren

Wil je de geleverde bestelling ruilen voor een andere maat of kleur dan kan dit tot 14 dagen na aflevering. Je bestelling dient dan niet gebruikt, onbeschadigd en verpakt te zijn in de originele verpakking. Na ontvangst van het originele artikel stuurt TEAMWEAR.BE het vervangende sportartikel direct op en betaal je alleen het eventuele verschil in de aankoopprijs van het sportartikel en de bezorgkosten.

Wil je de geleverde bestelling om wat voor reden retourneren dan kan dit bij TEAMWEAR.BE tot 14 dagen na aflevering. Je bestelling dient dan niet gebruikt, onbeschadigd en verpakt te zijn in de originele verpakking. Na ontvangst van het originele sportartikel, stort TEAMWEAR.BE binnen 1 werkdag het door jou betaalde bedrag voor het product terug of ontvangt u van ons een creditfactuur. In dit geval betaal je alleen de bezorgkosten en de kosten voor de retourzending.

Wil je de bestelling annuleren dan kan dat kosteloos bij TEAMWEAR.BE voor al onze sportartikelen totdat je bestelling wordt verzonden.

Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »