Verzendkosten en bezorgen

Indien je een bestelling hebt geplaatst en deze hebt betaald wordt je bestelling verzonden via een van onze transporteurs,Voor pakket zendingen geldt dat de sportartikelen binnen 1-5 werkdagen worden geleverd.

Zodra je bestelling wordt verzonden, ontvang je een email-bericht met de verzendgegevens. Er wordt altijd geleverd aan een volledig adres en niet bezorgd bij een postbus adres.

De verzendkosten die berekend worden, staan weergegeven in de winkelwagen wanneer je besluit om de bestelling definitief te maken en worden weergegeven inclusief BTW. TEAMWEAR.BE brengt je alleen 4,95 Euro verzendkosten in rekening bij een factuurbedrag onder de 40 Euro, alles daarboven heeft een GRATIS VERZENDING. Op deze wijze kunnen wij de prijzen in onze winkel voor jou zo scherp en transparant mogelijk houden.

Bestelling afhalen

Tevens is het mogelijk om je bestelling op afspraak af te halen bij ons magazijn. In dit geval betaal je geen verzendkosten.

Bestelpakket wijzigen

Indien je na je definitieve bestelling toch nog wijzigingen wilt aanbrengen in de bestelling, mits deze niet is verzonden, kun je contact opnemen met ons. Wij bekijken dan samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

Vaste prijzen

De prijzen van de verzendkosten in onze online shop zijn geldig en vastgesteld tot 31 december 2019. (behoudens tussentijdse BTW-verhogingen). Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen achteraf te staan. 

Verpakking beschadigd?

Indien er sprake is van beschadiging aan de doos, dient dit direct op de vrachtbrief of scanner van de (pakket)vervoerder kenbaar te worden gemaakt. De reclame op de zending dient uiterlijk binnen 1 werkdag na ontvangst schriftelijk (per email) te worden gemeld aan TEAMWEAR.BE

Bestelling retour sturen?

In onze webshop staat alle informatie over de sportartikelen. Indien je desondanks toch nog vragen heeft of je bestelling wilt ruilen c.q. retourneren kun je contact met ons opnemen.
Echter gelden er bij ruilen c.q. retourneringen wel enkele voorwaarden:

  1. De sportartikelen kunnen binnen zeven (7) werkdagen worden geretourneerd, mits dit bij ons gemeld is;
  2. Retourzendingen die niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld worden niet geaccepteerd;
  3. De retourzending wordt voorzien van de originele (kopie) factuur en/of pakbon;
  4. De standaard sportartikelen moeten in de originele staat, dus onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking retour geretourneerd te worden;
  5. De retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat TEAMWEAR.BE niet verantwoordelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde sportartikelen. Vraag daarom om een traceercode van uw zending;
  6. De verzendkosten komen voor je eigen rekening;
  7. Maatwerk sportartikelen kunnen niet geretourneerd worden.
  8. Er komt geen creditfactuur op beschadigde producten.
  9. Indien de zending binnen de voorwaarden is ontvangen door TEAMWEAR.BE zorgen wij voor het terugstorten van het betaalde orderbedrag (excl. verzendkosten). Het orderbedrag zal uiterlijk binnen 30 dagen aan je worden overgemaakt
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »