Gryphon

De reis begon eind jaren zeventig met Peter Haselhurst, een jonge Australische hockeyspeler, enthousiast surfer en student in de tertiaire natuurkunde, gefrustreerd doordat zijn hockeysticks voortdurend braken. Peter besloot te experimenteren met glasvezel- en harssystemen om hockeysticks te repareren, waarbij hij niet alleen ontdekte dat de gerepareerde sticks langer mee gingen, maar ook veel stugger waren, zodat ze beter waren om mee te spelen. Ze kunnen beter voelen wanneer ze vallen, dribbelen en een veel betere balsnelheid hebben om te slaan en te duwen.
 
Peter als de ontluikende ondernemer verdiende geld door stokken vast te zetten en opnieuw uitgevonden hockeysticks te verkopen aan spelers in de plaatselijke Perth-competitie met een gespoten geschilderde "Gryphon" als een handtekening voor zijn werk. In het begin van de jaren 1980, Peter formeel mede-oprichter met teamgenoot Richard Charlesworth, het bedrijf en het merk Gryphon met de verkoop van een auto voor werkkapitaal, een reis werd ondernomen om Pakistan in beweging te zetten het bedrijf van fabrikanten hebben sticks de Gryphon manier.
 
Sinds zijn oorsprong is Gryphon van invloed geweest op de voortgang van de productie van sticks. Fast-forward over 30 jaar en het merk verlegt nog steeds de grenzen in een dynamische mondiale markt en toont trots zijn Australische afkomst.

Merken

KLEUR

Product type

Sport

Toon alle Less

Doelgroep

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

KLEUR

Product type

Sport

Toon alle Less

Doelgroep

Prijs instellen

to
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »